Pravilnik o zasebnosti

Podatki o družbi "Make Profit" in politiki zasebnosti

Družba "Make Profit" si prizadeva spoštovati načela zaupnosti in zagotoviti varno in zaščiteno spletno okolje.

Ta politika zasebnosti določa načela zaupnosti družbe "Make Profit" ("Make Profit", "Družba", "Smo", "Naš" oz. "Nas"). Naša politika zasebnosti velja za vse platforme in spletne strani, ki so v lasti družbe "Make Profit". Tukaj se pojasnjujejo osnovna načela uporabe osebnih podatkov in se zagotavlja pregled zaščite vaše zasebnosti med obiskom spletne strani.

Objavljanje osebnih podatkov in posredovanje le-teh tretjim osebam

Informacije se zbirajo na dva načina: (1) neposredno od vas (vključno z osebnimi podatki, kot so ime, priimek, naslov dobave in telefonska številka, ki ste jo dobili pri naročanju naših izdelkov in (2) posredno (ob obisku naše spletne strani, nekaj tehničnih podatkov bodo samodejno preneseni na naše računalnike prek vaše naprave - na primer naslov IP), kot tudi snemanje telefonskih klicev (za izboljšanje ravni servisiranja in zagotavljanje vljudnega obračanja na vas s strani operaterjev).

Osebne informacije, ki so posredno zbrane, lahko vsebujejo naslednje podatke:

Posredne informacije (2) lahko vsebujejo naslednje podatke:

Uporaba osebnih podatkov

Zbrane osebne podatke pomagajo nam:

Obdelava vaših osebnih podatkov na kakšen koli drug način se zgodi le, če potrdite dodatno obdelavo.

Tržni partnerji in dobavitelji

Vaše podatke lahko prenesemo na partnerske družbe ali tretje osebe, vključno, vendar ne omejeno na dobavitelje, ki nam zagotavljajo tehnološke storitve. V tem primeru vam bomo vnaprej sporočili o tem, in vas bomo obvestili o veljavni politiki zasebnosti stranke gostiteljice.

Shranjevanje podatkov

Dokler ne pošljete zahteve za brisanje vaših osebnih podatkov, te-le bodo shranjeni v naši podatkovni bazi. Vaše osebne podatke ne shranjujemo dlje, kot je potrebno, izhajajoč iz ciljev njihovega zagotavljanja.

Mednarodna uporaba spletnih strani

Strežnike naše spletne strani so delno locirani v Evropi, vendar so na voljo po vsem svetu. Zakoni EU o zaupnosti in zaščiti (GDPR) imajo pravno moč v tistih državah, kjer so veljavni, in zagotavljamo, da bodo vaše osebne podatke zaščiteni z našo Politiko zasebnosti tudi izven meja EU.

Vaše osebne podatke se posredno ali neposredno obdelujejo v skladu s to-le določbo.

Politika piškotkov

Piškotki so edinstveni identifikatorji, ki shranjujejo podatke o vaših obiskih na naših spletnih straneh. Piškotek je majhna datoteka informacij, na primer o obisku spletne strani, navigaciji spletne strani, številu časa, porabljenega na kateri koli spletni strani, in kaj vas zanima. Uporabljamo piškotke za sledenje in optimizacijo prodaje. Značilnosti uporabnika so podrobno opisane v tej Politiki zasebnosti.

Večina spletnih brskalnikov ponuja orodja / nastavitve za anonimne obiske spletnih strani. Če pa vaš brskalnik na naših spletnih mestih ne sprejema piškotkov, ne boste mogli vstopiti, pregledati ali uporabiti vse storitve spletnih strani.

Naše spletne strani uporabljajo Google Analytics, spletno storitev analitike, ki jo ponuja Google Inc. (blagovna znamka "Google"). Google Analytics uporablja piškotke za analizo dejavnosti uporabnika. Podatki v datotekah piškotkov o vaši uporabi spletnih strani (vključno z vašim IP-naslovom) se prenašajo na Google in shranijo na strežnikih, ki so locirani v ZDA.

Google te-le informacije uporablja za spremljanje vaše uporabe spletne strani, poročanje o dejavnostih spletne strani za operaterje spletne strani, in ponujanje drugih storitev, ki so povezane z delovanjem spletne strani in uporabo interneta.

Google ima pravico do prenosa teh-le informacij tretjim osebam, če obstaja pravna potreba oz. če tretje osebe obdelujejo podatke v imenu Googla. Google vašega IP-naslova ne bo povezal s kakšnimi koli drugimi informacijami, ki so vam na voljo, in se nanašajo na vas.

Se lahko odpovedate uporabi piškotkov prek nastavitev oz. parametrov vašega brskalnika. Vendar vas opozarjamo, da v tem primeru ne boste mogli uporabljati vse storitve spletne strani. Če ne želite, da bi Google Analytics sledila vašim obiskom spletne strani, lahko preprosto namestite to-le orodje tako, da kliknete povezavo: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=si, ki bo blokirala Google Analytics. Z uporabo naših spletnih strani se strinjate z obdelavo podatkov s strani družbe Google v skladu z načeli in cilji, ki so opisani tukaj.

Vaši osebni podatki:

Družba "Make Profit" bo obvezno upoštevala naslednje pravice glede vaših osebnih podatkov:

V zvezi s katero koli od navedenih pravic glede vaših osebnih podatkov se lahko obrnete na našega operaterja, zadolženega za osebne podatke, preko [email protected].

Povezave in uporaba spletnih strani tretjih oseb

Vaše podatke se lahko prenesejo na organe pregona ali vladne uradnike: (1) na njihovo zahtevo; (2) če je to dovoljeno ali zahtevano z zakonom; ali (3) na podlagi naše skladnosti z veljavnimi zakoni, pravilami, uredbami ali navodili.

Naše spletne strani lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih strani. Druge spletne strani imajo lastne pogoje uporabe, politiko zasebnosti in varnosti. Če se odločite obiskati eno od teh spletnih strani, preberite si politike, ki urejajo posamezno spletno stran.

Uporaba te-le Politike zasebnosti

Ta-le Politika zasebnosti se uporablja za vse podatke, ki jih zbira ali zagotavlja družba "Make Profit". Druge partnerje lahko prejemajo informacije ne glede na poslovanje in sodelovanje z vami ali iz drugih virov. Ta-le Politika zasebnosti ne velja za te podatke.

Kontakti družbe

Če se bodo pojavila kakšna druga vprašanja v zvezi z našo Politiko zasebnosti ali obdelavo vaših osebnih podatkov, se obrnite na nas preko [email protected].

To Politiko zasebnosti je mogoče posodobiti po lastni presoji družbe, datum najnovejših urejanj pa bo objavljen v zgornjem delu spletne strani o Politiki zasebnosti.